måndag 29 september 2008

Julkort



Det blev två julkort gjorda idag. Skulle egentligen städa men det är ju inte lika roligt. Men lite nyttigt har jag i alla fall gjort. Städat skafferiet, ugnen och bakat skorpor till min man. Jag har ju inte slitit ut mig precis.
Jag scrappar bäst när jag kan ta små korta pauser och sen komma tillbaka för att kanske se det med lite andra ögon.
Medan jag väntade på att skorporna skulle torka så har jag nu färglaggt två nya julstämplar från Penny Black med Promaker. Jag blev riktigt nöjd så dom kommer säkert på något kort snart.
Det har varit en riktigt bra scrappedag (slappedag).

Sån är jag...

Hittade ett test på Ullas sida och så sån här är jag

Din personlighetstyp:
Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.
Karriärer som skulle kunna passa dig:
Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.

Gör testet du med....

Har inte bestämt mig än...

Som ni ser så har jag inte bestämt mig än om hur sidan ska se ut. Ska försöka ta mig tid och få fram ett bra sidhuvud eller vad det nu heter.
Jag har varit ute och sett på en del andra bloggar och dom har ju jättefina bilder.

Men just nu har jag inte tid med detta. Jag ska jag baka biscotti, en beställning från min man.