söndag 21 juni 2009

Förvaring av blommor och stämplar

I torsdags var jag till Claes Olsson och shoppade lite. Jag behövde ju en bra förvaring till mina blommor. Kom på att plastmapparna som jag har haft mina clearstamps-set i hade varit en bra förvaring till blommorna och jag var ju ändå inte nöjd med min andra stämpelförvaring heller och behövde något annat även till dom. Det blev shoppat en paket med 5 st plastmappar med blixtlås för 49:- och en väska för cd-förvaring för 439:-.


Närbild på mappen med blixtlåsetNu har jag mina blommor sorterade efter färg i mapparna.Så här fint blev det och enkelt att hitta.


Jag är jättenöjd med väskan men jag behöver en till för att få plats med alla mina stämplar. Sen ska jag bara göra ett register så att jag lättare hittar stämpeln jag söker.

Det är lätt att bära den med sig i handtaget som sitter på ena kortsidan och sen finns det även lås på väskan.Väskan har plats för 390 st cd-skivor men så många stämplar går det inte i den. Det är hängmappar med två fack i varje, en på framsidan och en på baksidan. Jag har bara använt den ena av fickorna . Och även om man sen vänder lådan för att bära den med sig så hänger mapparna säkert på sin plats.