söndag 24 maj 2009

Söndag

Jaha så var det söndag. Igår var det ju scrapträff men efter träffen åkte jag för att hämta min man och våra trevliga grannar i Karsefors där dom skulle festa runt med alla andra ungdomar som var där för att se Björn Rosenström. Men klockan blev ju tre i natt innan jag kom hem och i säng. Så det har varit en riktigt seg dag. Efter en sen frukost medan vi löste melodikrysset så var jag fortfarande så trött att jag (vi) intog soffan. Jag drog filten på mig och somnade som en liten gris. När jag vaknade fram åt eftermiddan så bestämde jag mig för att åka på bilbingo. Jag packade lite fika och gav mig iväg. Detta gör jag ytterst sällan eftersom jag har sån otur i spel. Och det kan bilden här nedan bevisa. Jag skulle ha 58 och 21. Då säger dom 59 men sen kommer 58 wow tänkte jag nu är det kanske min tur att vinna och pulsen steg lite. Nu har jag bara 21 kvar. Det är mycket man hinner tänka innan man hör BINGO på 58:an. Så nära 5000 riksdaler. Men jag blev 200 fattigare i stället, men hade en ganska mysig kväll. Har tänkt hela helgen att jag skulle åka hem till Glaha för att se på valparna men tyvärr har det inte blivit av men jag hoppas att inbjudan fortfarande gäller. Nä, jag ska inte ha nån valp men vill gärna titta på dom och gosa lite.

På väg hem så kan jag inte låta bli att stanna till för att ta ett foto på solen som gick ner.

Scrapträff i Fleninge

I går var det scrapträff i Fleninge som Storyhouse och Brunsons hade ordnat. Det var så trevligt att man inte ville gå hem på kvällen. Vi som var kvar till sist pratade om att det hade varit roligt med en scrapmara. Hoppas så att det blir någon sån. Jag är i alla fall anmäld.
Det var en mycket trevlig dag med trevligt folk och bra upplägg med en del tävlingar och en tipspromenad eller som Hella kallade det "gåbingo" och en del inköp. Där var även två workshops och jag deltog i båda. Den första var att göra en tags i Holtz-stil och det kommer ni nog att få se en del i framtiden för det var riktigt roligt. Den andra var att göra en väggdekoration och min ser ni här nedan.


Första utmaningen var att göra ett studentkort och där skulle vara tre olika mönstrade papper (en riktig utmaning för mig) och sen skulle det vara tre olika sorters blommer, stämplat motiv två olika och något silver. Tror jag fick med allt nu, jo det var även att det skulle vara dekorerat på två sidor minst. Och så här blev mitt.


Detta är insidan och här är en stämpel jag vann på en av tävlingarna. Visst är den stämpeln underbar


Här kommer en LO och med denna var jag en av vinnarna. Här skulle man använda akrylfärg, fyra olika mönstrade papper, stämplat på mist två ställen, grungeboard, något silver, något transperant, band och något rosa.


Ser ni? Här är det lilla rosa inslaget.
Så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att det blir en mara snart.