onsdag 21 oktober 2009

Delad första plats

Nu är första delen av tävlingen avgjord och jag hamnade på delad första plats. Ett stort Tack till alla som röstat!


Ugglan på första sidan är utklippt i olika papper med "sillen".I kortet har jag klippt ut ugglor från ett av papperna och satt på samma papper för jag ville ha många ugglor här.


Till baksidan har jag punchat ut en större blomma i samma papper och sen dekorerat med några av sakerna som ingick i paketet.

Halloween

Fick detta foto från min dotter idag. Så läcker halloween sminkning hon gjort på sig själv. Jag var bara tvungen att visa det. För ett tag sedan gjorde hon ett lejon och det finns att se på hennes blogg.
Jag var hos läkaren igår igen och nu ska jag äta både pencilin och kortison och sen ska jag röntga bihålorna så nu väntar jag på en remiss. Fick nu även svar på varför jag har en kraftigt nedsatt hörsel på ena örat, alla gångarna är uppsvullna. Detta med örat är konstigt. Jag hör nästan inget med det och ändå så är jag så känslig för starka ljud. Är ibland tvungen att använda hörselskydd för att ljudet gör så ont.


Jag har slipat väggarna och taket sen har jag målat taket en gång och provade att måla på en av väggarna som är en gamal vägg och den blev inte bra. Jag fundera först på att sätta easy cover men efter att jag läst på nätet om den så ångrade jag mig men något måste göras med den innan jag målar.