fredag 5 december 2008

Ett kort utan stämplar


Till min syster som fyller 41 i morgon. Det är svårt att fota guldglitter men ni ser i alla fall att jag inte tappat scrapplusten.
Nu ska vi iväg till Margretetorp för att äta julbord, så detta får bli det sista för idag.

Färgläggning med promaker


Vet inte hur mycket ni kan se på denna bild men jag ska försöka förklara.
Hans byxor. Har börjat med pastell blue och målat hela byxan sen har jag målat sömmar, kanter och veck med cornflower. Likadant har jag gjort med hennes byxor, lavender i botten och sen lilac i kanten, veck och sömmar. Hennes mössa har jag använt blossom och rose pink. Hans hår är satin och mustard. Dusty pink till huden. Hoppas ni förstår vad jag menar annars är det bara att hojta till.

Hej gott folk

Det har varit ganska lungt här ett tag men det är väl så när man varit sjuk så har man en hel del att ta igen. Frisk? Nej inte riktigt men det funkar riktigt bra. Känner fortfarande av bihålorna men är ok.
I måndags var min man ganska glad att jag var sjukskriven. Eftersom jag mådde ganska bra så var det bara att ta på skoteroverallen och packa frukost och köra in till Laholm. Det var ju släpp på bolaget, en svensk whisky. Fy bublan att man bara kan dricka sånt. Efter som jag nu kunde följa med så fick han en att spara och en att dricka av. Klockan sju satt jag utanför bolaget tillsammans med honom men det tog inte lång tid innan det kom lite kända ansikten. Vi som satt där och väntade blev bjudna på glögg av bolaget (alkoholfri). En trevlig gest av dom.