tisdag 3 februari 2009

Resan

Dom lovade mig på resebyrån att jag skulle få till kl 19 på mig att betala resan men när jag ringde dit så hade redan min resa avbokats. Hoppas att den är kvar i morgon. Det blev lite struligt idag.


Lite svar på era frågor:
Det är många som har kommenterat på mitt inlägg om resan och pratat om "ni" men jag ska åka själv, hassemannen stannar hemma. Han ska åka till skottland senare i vår. Resan går på 9700:- och är då ett dubbelrum för eget bruk med balkong inkl frukost. Men bara för att man åker själv så blir resan nästan 2000:- dyrare än om jag skulle resa tillsammans med någon. Jadå Ulla, jag behöver en sekreterare :-) En plats ledig i mitt rum!! Men passet måste vara giltligt 6 månader efter det att man har kommit hem. Men det är ju inget problem för dig som har ett helt nytt pass?

Goa Indien

Bilderna är lånade från vingresor
Har hittat en resa till Goa Indien. Så idag har jag inte riktigt tid med att sitta vid skrivbordet. Det ska fixas med visum och resan måste betalas idag... Har även lovat hasse att baka semlor till i kväll och håller på att olja in bänkskivor som måste bli färdiga idag. Det är mycket just nu känns det som:-) Men vad gör väl det när man sen har 15 dagar semester att se fram emot.
Någon som varit där och har erfarenhet av det här med visum?