onsdag 22 juli 2009

Vad tänker du på?

En LO helt i rött och svart.
"DU"har jag skurit ut i tjock papp, målat med svart akrylfärg och sen limmat på svart sammet med glitter.


Chokladbiskvier blev det igår. Men varför ska det se så enkelt ut när Leila bakar på tv när det är ett helt företag när man gör dom själv. Tror att jag stod och vispade smörkrämen i 45 minuter. Kan man kan frysa dessa tro?


Och när jag ändå hade smöret mjukt så blev det lite chokladbolla också.

Lo från träffen

I lördags var jag på en träff i Laholm. Vi hade så himla trevligt. Mycket snack och skratt som vanligt. Ett stort tack till Ulla som fixade allt detta. Vi fick en utmaning som var lite ovanlig men nyttig. Vi fick byta foto med en annan och sen scrappa på dessa. Oj, oj, oj.

Detta var en skissutmaning. Hade ett sett med kylskåps poesi med mig, dom bara ligger här och skräpar så jag tyckte att dom kunde komma till pass. Hade tänkt att ha dessa längst ner på sidan men i all hast så hamnade dom där dom är nu.
Denna blev till i all hast i slutet av dagen. Det svarta bakom fotot är grungeboard som jag målat med svart crackelpaint. Det tar ju lite tid när man använder såna saker som måste ligga på tork en stund innan.

Denna gjorde Jenny till mig i utmaningen och jag fick tre små foto av hennes dotter som jag scrappade på. Hade tyvärr inte kameran med mig men hoppas snart få ett foto av den i alla fall. Jag blev så glad för denna. Har länge funderat på vad jag skulle göra med detta foto men Jenny fick till det så bra. Tack än en gång för denna LO.
Har fortfarande stora problem med min dator så jag är superglad om jag får ut dessa. Alla LO:s som jag visat innan har varit schemalagda inlägg. Tur att det finns sånt. Ibland så bara slocknar datorn för mig och är sen svår igen att starta, får försöka flera gånger. Sen när det regnar och/eller blåser så förlorar jag uppkopplingen och då hittar inte datorn nätverket utan jag måste starta datorn. Och gissa om detta är tröttande. Ibland hinner jag inte mer än ut så släcks allt ner och jag får börja om. Nån som har en aning om vad det kan vara.