onsdag 11 november 2009

Min pysselplats

Ja så här blev det. Är inte riktigt klar än för jag vill ha upp lite saker på väggarna och sen får man bo in sig lite så att man får allt på rätt plats men vilken förbättring från innan. Detta rummet var ett skräprum som jag snodde åt mig en bit av så det var mycket blandad kompott här då. Detta rummet ska någon gång i framtiden bli ett badrum men just nu är det mitt scraprum. Och som jag trivs här inne.
Har tänkt skriva ut lite sitat med sillen och sätta på väggen så är det någon som har något bra och passande sådant så tar jag gärna emot tipps.

Lite svårt att fota. Hurtsen är på hjul och sen det andra vita är en riktigt stor papperskorg.


Man kan lätt sitta tre personer på rad och scrappa när man flyttat undan hurts och papperskorg. Det är 3,5 m långt skrivbord.


Men som ni ser så har jag inte fått dit den sista listen och sen ska jag ha någon fiffig lösning till alla sladdar. Väntar hit en elektriker som ska få flytta lite kontakter m.m.


Christina har hjälpt mig att sy drapperi, gardin och den lilla korgen i fönstret. Bakom drapperiet står tre sån här hyllor och dom är superbra. 40 cm djupa så sillen och skrivaren får plats. Drapperiet är delat i tre delar så varje hylla har sitt och så sitter dom med skena i taket.