måndag 7 september 2009

Lång scrapphelg med Mimas

Det blev en riktigt extra lång helg för mig. Träffen skulle börja 10 och jag blev avsläppt redan vid sju tiden. Så första dagen blev extra lång. Det var mycket folk, strax över 100 personer. Och som vanligt på träffarna så var det mycket och god mat.


Det var lite trångt men mycket god stämning.Första dagen så hade Inkido Make and Take och det var nära att jag missade denna helt. Men dom var snälla nog att låta mig vika lådan och så fick jag dekorationer och mall med mig.


På eftermiddan var det så dags för "Dekorationer på Mijas vis" . Här fick vi lite inspiration i hur man kan jobba med ett mönstrat papper på lite olika vis. Det är svårt att ge rättvisa åt både färgerna och hur vi satte bitarna på olika nivåer. Stämpeln är en vinst på en lottning.

Ett glatt gäng som käkar frukost. Hasse stod för all marktjänst. Han dukade fram och underhöll oss och när vi var färdiga så tog han hand om disken också. Hur gullig är inte han på en skala?

Denna låda/väska fick jag köpa av Monica. Träffade henne på kursen och jag tog bild på lådan och skickade Hasse till butikerna men den fanns inte kvar så då erbjöd Monica mig att köpa hennes för hon hade fler hemma.

Jag får plats med alla Distresser(refil), Alco inks, Glitterlim, Embossingpulver, Cracklepain, Dabbers, Sammets, Pearl perfects, Microperler och mycket, mycket mer.


En närbild på innehållet och ni ser ju hur mycket det får plats.


Andra dagen var det kortkurs, distresskurs och gör din egen blomraka.


Denna vet jag inte vad jag ska säga om den var kul att göra men tycker nog inte att det är så bra. Här skulle vi göra en LO om något vi tycker om och det fick inte vara foto på den.


Denna började jag med en halvtimme innan andra dagen var slut. Jag hade ju redan blomrankan och det skulle vara till en utlottning.


Denna LO är från första dan. En skisstävling. Har aldrig tidigare gjort något på min hund som nu varit i himmelen i 1,5 år. Men nu gav jag mig bara den på att det skulle bli något.

Som vanligt så kände jag mig ganska stressad så jag valde att inte vara med i så många utmaningar/tävlingar. Jag har varit riktigt trött denna helgen och huvudet har inte funkat som det ska. Hasse kom och hämtade mig igår när det slutade, sen lagade han mat medan jag låg på soffan. Efter maten tog han även hand om disken medan jag intog soffan igen. Somnade där strax innan åtta och vaknade i morse halv sju när telefonen ringde. Han hade försökt att väcka mig men det var lönlöst så när jag vaknade så var jag redan klädd och smink och smycken var på. Har även idag lutat mig lite tillbaka. Vet inte varför jag blir så trött när jag varit på scrappträff. Men nu ser jag redan fram emot nästa som är Brunsons mara den 26-27/9 och då är det även hotellövernattning.