söndag 22 november 2009

Jag är så glad!

Nu medan jag satt och redigerade och la in förra inlägget så kom resultatet på mailen och JAG vann. Men så nervöst att sitta och vänta på resultatet för en som är en sån tävlingsmänniska som jag.
Tusen tack för alla som röstat.

Deltävling 3 avgjord

Tusen tack till alla som röstat på mitt bidrag. Man blir så glad när man vinner. Nu är det bara till att hålla tummarna för hur det går i sammanräkningen. Det är ju ett helt underbart pris som står på spel. Hoppas, hoppas....Ja här har jag verkligen använt Sillen. Målade själva toarullen med akrylfärger och sen satte jag ett av de mönstrade papperna lite utanför för att det skulle bli ett djup i fönsterna, dessa syns tyvärr inte på detta fotot och jag har inte de andra fotona på skapelsen eftersom det inte går att få igång den gamla datorn. Men allt på hårddisken går att rädda i alla fall. Fönsterna har jag klippt ut och sen satte jag punchinella som ruta, det blev ett bra blänk. Men det jobbigaste på denna var nog alla takpannorna. Utklippta och chalkade var för sig innan dom limmades på. Och sen var det en tunn nylonlina i paketet. Jag fäste tråden mellan taket och marken och fäste fast månen där.

Just nu är detta hus ute på en turné. Det är Laholms kommuns bibliotek som har lånat lite av våra(kompis scrappen) alster. Så om ni vill se dessa live så får ni besöka något av kommunens bibliotek. Vet tyvärr inte på vilket bibliotek dom är på nu.

Annorlunda dopkort

En beställning på ett dopkort som inte fick vara ljusblått och puttenuttigt. När jag lämnade kortet så visade sig att hon som skulle ha kortet hade köpt ett tåg som man utökar för varje år i doppresent. Och det skojiga var att vi inte hade pratat överhuvudtaget om tåg. Det kallar jag sammanträffande.
Har skurit ut både tåg och bokstäver med Sillen.