fredag 10 juli 2009

På banan igen

Men vi får väl se hur länge det varar. Nu är det bara resten kvar men nu kommer jag ut på nätet i alla fall. Och som jag sa så tog det fem arbetsdagar. Hur kan relacom eller telia vara så pricksäkra så att dom alltid kan få till ett besök den femte dagen. Ni vet väl att om man inte får felet åtgärdat efter fem arbetsdagar så får man en viss rabatt på reparationen och dröjer det ännu längre så får men ännu mer rabatt. Men jag bryr mig inte om att jag kan få rabatt jag vill ha felet åtgärdat så fort som möjligt och inte på den femte dagen. Varför kan dom aldrig ha tid för en på den andra eller tredje dagen. Verkar jag irriterad så har ni fel. Jag är skit förbannad på detta.
Men nog om detta nu. Jag har som sagt gjort en hel del annat i stället för att sitta och fastna på nätet. Jag har gjort 7 st LO:sar, 3 st kort, ett minialbum till barnhemmet i Afrika se gärna Scraprooms blogg för där ligger denna utmaning och det finns tid kvar om man vill bidra och nu håller jag på att altra ett wiskey rör (kartong)
Mitt minialbum. Tog tyvärr inga bilder på sidorna i det men om ni har vägarna förbi Scraproom så finns det där ett tag till.
De andra alsterna kommer här snart.