torsdag 27 augusti 2009

Väska

Igår var det så dags igen för vår studiecirkel. Tänkte att jag inte skulle ha så mycket saker med mig som jag brukar men det gick så där. Jag bestämde mig för att göra denna väska för då behövde jag ju inte ha så mycket saker med mig och papper finns att handla på plats. Men det blev rätt så stor packning i alla fall. Tänk om man skulle behöva något som man inte har med sig.
Mallen till den fick vi på Fleninge träffen som jag var på i lördags. Såg nu att det ligger lite foto från träffen på Storyhouse blogg.


Har satt minibling i vissa av blommorna på pappret men de syns inte på dessa små bilder. Christina bidrog med de stora vita bradsen, tack vännen. Jag har satt en blingblomma på bradsen på framsidan.
Bilderna är klickbara för förstoring.

Awards

Jag har fått dessa fina awardsen av Hanna. Ett stort tack till dig vännen!


Kreativ Blogger awarden har jag även fått av min vän Christina och även du ska ha ett stort tack.
Man blir så otroligt glad när man får något sånt här. Nu kommer bara det svåra. Man ska välja ut sju stycken som man ska ge den till och detta har jag så svårt för. Jag vill ge dom till alla som är kreativa. Men jag får väl fundera ett tag.

KAOS

Oj vad glad jag blev när jag fick en av dessa fina KAOS utmärkelser av Carina.Och nu har jag funderat lite på vem jag ska skicka mina till .Det blir dessa tre men jag skulle vilja ge dom till så många fler.

Christina: som är en jätterar kortmakare och kommer ofta med nya vikningar som vi provar. Hon är så kreativ och ger mig mycket inspiration.

Ulla: Vår allas Tant Skrappa. En stor inspirationskälla när det gäller LO och för att hon har sånt tålamod med oss på träffarna hon anordnar för att inte tala om alla roliga utmaningar hon kommer med.

Maj Britt: har tyvärr ingen blogg men är så otroligt kreativ när det gäller kort och vikningar. Alltid lika skoj när man träffar henne för då har hon något nytt på gång.

Så här skriver Yoli, som är skaparen bakom "KAOS":KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig SkaparglädjeSkaparens eget namnStorlek: 10x15cmSedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.