torsdag 20 november 2008

Pinsamt

Nej, jag klarade inte av gastroskopin. Efter både bedövning och lugnande fick jag panik när dom skulle köra ner slangen. Jag har pinat mig igenom denna dan helt i onödan.

Vattenfallskort


Nu blev mitt vattenfallskort färdigt även det. Trots bihålsinflamation så ska jag genomgå en gastroskopi idag. Ringde dit i morse för att höra om det är ok även om jag mår så här och det var det (så synd). Kände inte att jag ville skjuta upp det, har väntat i nästan två månader för att få tid. Nu är det bara det att man inte får äta, dricka eller röka 6 timmar innan undersökningen och sen får jag inte köra bil resten av dagen. Jag kan klara nästan allt detta. Mat och dryck, inga problem. Inte köra bil, Hasse kommer hem och håller mig i handen. Men RÖKNINGEN. Sitter här och försöker distrahera mig själv genom att göra annat. Vill bara lägga mig och sova men jag vet att när jag vaknar så kan jag inte låta bli rökningen.

Äntligen! Men man ska väl inte ropa hej än


Äntligen orkade jag göra ett helt kort. Känner mig mycket bättre idag. Lite skakig och det är ju inte att föredra om man ska göra ett kort. Men hellre det än att inte orka sitta uppe. Snöflingorna och granarna är från Rusta. Gunnel tippsade om dessa. Har glittrat till flingorna lite bara.