måndag 4 januari 2010

Glad

Nytt inköp. Har varit sugen på denna länge men tyckt att den varit lite dyr. ca 3400:- på Expert Väla. Var där i mellandagarna och fick då prutat ner den till 2999:- men såg att dom hade den på Japanfoto för ca 2500:-. Trodde då att jag skulle åka till Malmö nån dag men så blev det inte. Så när vi nu var på väla igen i Lördags så gick jag in i fotobutiken igen och fick då ner den till 2959:-. Det var ju bara att slå till tyckte Hasse och som den underbara man han är så betalade han det mesta av den. Så nu blixtrar det som aldrig förr här hemma. En skojig sak man kan göra med denna blixt är att man inte behöver ha den fäst på kameran. Man kan ställa denna på ett annat ställe och sen skjuts den av trådlöst. Nu måste jag bara lära mig den, så många inställningar man kan göra pust! Skulle villja gå en kurs.

Har testat en del andra inställningar på mina foto här på bloggen. Har länge tyckt att mina bilder här inte blir så bra och har trott att det kanske var bildskärmen på datorn. Jag kör nu med en bärbar 15" wide och innan hade jag en 12"wide. Men har nu insett att det nog är när jag sparat bilderna för webb som bilderna blivit för små och dålig kvalitet. Så det kommer nog att bli fler tester av hur jag ska spara fotona bäst. Hur gör ni?


Mår nu mycket bättre men det har inte släppt helt. Har vatten bakom trummhinnorna och även balansen har fått sig en törn. Har en dag kvar av pencilinet så håll nu tummarna för mig att det är över för denna gången.