tisdag 30 mars 2010

Ett fel


Har ni sett vilken snygg stövel som finns hos mig??????
Det är bara ett fel.....den är inte min.
Är det någon som känner igen denna så byter jag gärna så att jag får tillbaka mina stövlar. Har inte en aning om var vi har tagit fel men fel är det.

Mässa och tavlor

I söndags var det ju mässa och jag vill tacka alla som var där. Trevligt att ni stannade till vid mitt lilla pysselbord. Lovad då att tavlorna skulle läggas ut på bloggen och nu äntligen kommer dom.
Bättre sent än aldrig.


När jag kom till mässan hade jag inte en aning om vad jag skulle göra på denna tavla men jag ville använda fjärilar. Eftersom jag glömt embossingfönen hemma så klippte jag ut fjärilar från mönstrade papper, annars hade jag tänkt att stämpla och embossa.
Ramen och bakgrunden är målade med akrylfärger från Pysseltagen. Även maskningen är med akrylfärger. Pärlkvisten i hörnan är så rolig att använda på både LO:s och kort.Denna tavlan har Inger gjort. Kan det bli mer romantiskt? Hon har målat bakgrunden med akrylfärger och klippt ut rosor i mönstrat papper.


En tavla som jag gjort. Här är det ett mönstrat papper som bakgrund, embossat en text i cirkeln och sen är det bara rosor i alla de former. Sen har jag även klippt av lite grenar från pärlkvisten och stuckit ner i kransen.


Alla ni som nu köpte tavlor på mässan och i butiken, ni får gärna lägga en länk till er blogg i kommentaren så jag får se era tavlor.