tisdag 6 april 2010

Påskkorts-kurs

Det börjar bli tradition nu att vi två gånger om året har en liten kurs här med grannarna. Detta året tyckte jag att dom skulle få prova på något annat än kort. Christina som alltid är så snäll och hjälper mig gjorde så även denna gången. Så vi delade i två grupper och Christina tog hand om kort-kursen och jag gjorde en korg med andra gruppen .


Ett snyggt och enkelt påskkort hade Christina gjort till kursen, men ändå med flera olika tekniker bl.a. maskning ingick. Inget svårt med en sån bra lärare.


Korgen som dom fick göra med mig.
Här var det många roliga kommentarer kan ni tro. Nån ville ha fler händer och nån sa att "hade jag varit hemma så hade jag slängt det" men alla korgarna blev lyckade till slut. Här var det svåra att hålla alla remsorna på plats tills man hade vikt färdigt. Jag dekorerade inte min utan lät deras fantasi göra jobbet. Ibland kan det hindra att man har ett helt färdigt resultat. Nu fick dom fundera själv. Och ni skulle sett så fina dom blev. Skulle vilja visa alla här i bloggen men hade inte min kamera med mig så det får bli en annan gång.