onsdag 7 oktober 2009

På G

Nu känner jag verkligen att penicillinen börjat verka. Vilade(sov) ett par timmar i eftermiddags för jag ville ju så gärna orka åka till kompisscrappen som vi har var onsdag. Jag kom lite senare och gick mycket tidigare än jag brukar men oj vad skoj det var. Dessa tjejer är en sån vitaminkick. Tusen tack för en trevlig stund, liten men naggande god! Det gjorde mig susen att få skratta "lite".
Här kommer då den LO jag gjorde förra veckan men inte orkat fota innan. Ett skojigt papper som säger en hel del om en. Ville inte dekorera sönder pappert men en del utklippta blommor blev det i alla fall.Ena delen av saxen har jag skurit ut, lagt på lite 3-d lack och sen lagt den på fotot som om den klipper i fotot.

Inget skoj alls

Nu orkar jag i alla fall lägga in en uppdatering om läget här. Jag har varit riktigt deckad sen sist. Och när jag inte ens orkar sitta vid datorn då är det illa. Men försöker trösta mig med att det hade säkert inte gått att surfa ändån med ett sånt väder som det varit.
Man kan få ganska mycket scrapsaker för 700:- men nu fick jag i stället lägga detta på medicin och lärkarbesök. Men blir jag bara frisk nu så är det värt varenda krona. Har även fått en tid till en specialist för nu måste det göras något. Man kan inte ha det så här varenda år. Sist jag var hos läkaren med samma besvär var den 4/6 sen har jag varit frisk över sommaren men nu börjas det igen.
Oj vad mycket gnäll men det är så det är.....
Hadet!