lördag 15 november 2008

Awards

Ligger här fortfarande under filten med datorn på magen. Har varit ganska utslagen men nu börjar jag kunna tänka igen. Alltid nåt.

För en tid sedan fick jag en award av Annette och gissa om jag blev glad. Det var den första award jag fått. Nu har jag fått en till och denna gången kom den från Anna . Jag hann bara skriva detta så fick jag en till och denna kom från Sofie. Tack snälla ni!

Har inte haft tid och inte vetat hur man ska göra med dessa. Kan man bara ge dessa vidare till dom som har blogg eller är det ok att ge en till en som man vet brukar kolla in ens blogg? Eftersom jag är rätt så ny på det här med att blogga så har jag inte så många i min lista än.
Men en sak är säker. Till er som jag har fått dessa av skulle jag verkligen vilja ge dom till i min tur men är det så man gör eller måste jag skicka den till andra? Nu när jag tänker efter så en award bör ju gå till någon man uppskattar och då är väl detta den enda regel som finns eller?
Först skulle jag vilja ge en till min dotter bara för att hon är det bästa som hänt mig i mitt liv och för att hon är min bästa kompis.
Den andra vill jag ge till Gunnel som tog mig med till scrapträffen vi har på onsdagskvällarna. Och jag bara väntar på att hon ska skaffa sig blogg hon med.
Den tredje vill jag ge till Therese som har en sån läcker humor och gör underbara kort.
Den fjärde vill jag ge till Karin som gör underbara alster och för att hon har ett sånt otroligt dumt strykjärn.
Den femte vill jag ge till Ulla som är ansvarig för vår onsdagsträff, vår blogg och för att hon orkar ta med sig lite av sin butik till varje träff.
Det är så många fler som jag skulle vilja ge en award till men nu börjar hjärnan tryta igen. Men alla ni på scrapträffen kan känna er träffade, ni är en stor inspirationskälla.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack Carina!
Gunnel