lördag 29 november 2008

Här är min "tote"


Det har diskuterats "tote" i bloggen på scrappiz, därav detta inlägg.
Min "tote" kommer från biltema. Jag har sprättat bort deras logga på väskan och scrappat den med lite med blommor och brads. Hemma har jag min "tote" på en roterande bricka från Ikea. Brickan är ganska stor och som ni ser så frår det plats lite småsaker runt väskan med. När jag ska iväg på en träff så är det bara att ta tag i väskan och iväg. I väskan har jag sådana saker som jag använder ofta. Saxar, lim, 3d-kuddar, stämpelrengöring, pennor, m m. I det stora facket i mitten brukar jag lägga ner mina akrylblock och nya saker brukar få mellanlanda här med.
Hur ser din "tote" ut, vad har du i den?
Har du några tips på förvaring?

6 kommentarer:

Karin sa...

Hej hej!! Fint det blev att pynta väskan : ) Hur blev det med den stora väskan??? Blir det någon tävling med namnskylt?? ; )
Ha det gott! //Karin

glaha sa...

Jag har mer ork nu än jag hade när jag hade lunginflamationen. Tror jag varit dålig så länge nu så man försöker hålla igång ändå. Fast med många pauser. Sen vet jag ju att vi ska ha fest här hemma nästa vecka så det är bara att kämpa på. Men gubben min hjälper till mycket så jag ska inte klaga.

Hoppas ditt snart ger med sig, man blir på dåligt humör till sist och man tycker rätt myckte synd om sig själv....men det hjälper inte.

Ha en god helg och mågra kramisar fårn mig.

Chri sa...

Wow... vad fin den ar. Jag menar... jag vill oxo ha en.. till mitt scrap o smink men det far vanta lite tills jag har stabiliserat mitt boende :)

puss

carina sa...

Den är ju såå fin. Ska köpa min på fredag.

Carina(62Carinaz)

Sofi_79 sa...

Ja har gjort så för att lättare kunna se hur färgerna blir när man målat med dem.
Ja om det hade fungerat så skulle jag baka hela tiden..

Karin sa...

Nu har jag också köpt väska på biltema....Har stått emot länge men det är ju bra att ha alla redskap på en plats. Så nu möblerar jag och möblerar jag innan allt har hittat sin plats.....