söndag 9 november 2008

Rapport!

Nu är jag hemma igen.
I Malmö hittade jag inte så mycket. Fyra st chalkar, choklad embossing, och tre papper köpte jag hos stämpelgården och hos stämpelfabriken hittade jag papper och några textstämplar.
Som sagt så var jag i Växjö igår. Hasse skulle på whisky provning och då tog jag chansen att komma till Landstoken. Där hittade jag trögflytande lim, flowersoft ett stämpelset och magnetlås till kort (se bilden).

Hade med mina väskor och satt på hotellrummet och skrappade nästan hela kvällen. Var ute och tog lite nattkort på stan. Har hittat lite nya funktioner på min kamera. Testar, testar och testar.
Här kommer lite ex.
Jag har även gjort lite kort. Ett som är ganska likt det till Scraproom. Detta är en beställning från min man. Han ska anväda det som en inbjudan till julbord från företaget.
bakifrån
Det andra är ett kort som jag har haft i tankarna länge har bara inte haft någon fönsterstämpel men den hittade jag nu igår. Har även använt flowersoften som snö. Fotona blev inte så bra, tagna i all hast.
Vi ses på onsdag...

6 kommentarer:

Karin sa...

Så snyggt som alltid! Lille Tomas tomte är för söt med sin lille bara rumpa..
Ha det bra!

Ulla sa...

Jaa vad ska man säga??? Som vanligt helt underbara, gillar fönsterkortet.

Sååå du har varit i Växsjö??? Och scrappat!!! Läckra foton, skoj när man upptäcker nya grejer...

Sofi_79 sa...

Hej Carina!
Jag har en liten fråga till dig.
Vilka färger promarkers är bra att börja med. Jag har tänkt att köpa några men vill ha ett bra start paket vill säga jätte tacksam för ett svar. Ha en bra tisdag.

Carina sa...

Hej Sofi!
Titta lite på vilka färger du använder mest, någon favorit färg. Vad har du för stämplar som du ska färglägga.
Jag tycker att man bör ha flera olika nyanser av samma färg eller i alla fall 2st, just för att kunna göra lite färg skiftningar. Brunt är alltid användbart tex henna, burnt umber, terracotta, cocoa och spice. Du behöver absolut inte alla dessa färgerna till att börja med utan välj en ljusare och en mörk som passar ihopa. Om man målar en gång med pennan så kan man sen fylla i där man vill ha skugg, dvs lite mörkare färg, med samma penna igen. Sen får du inte glömma blendern. Den bleker ju färgerna ganska mycket och även den kan man använda i flera lager. Någon grå penna för att lägga en kant runt det målade motivet, detta gör att motivet poppar ut lite och man behöver inte klippa så nära stämpeln. Den svarta pennan har jag nog aldrig använt. Något som är viktigt är att använda en bra vattenlöslig stämpelfärg när du stämplar ditt motiv. Jag använder Adirondack denna blöder minst, vad jag vet.

Sofi_79 sa...

Tack för att du tog dig tid att svar har lite mer kött på benen så imorgon ska jag beställ en 10-15 st.
Tack

Älgen/Christine sa...

Hej gillar dit fönsterkort.

Stämpelbodens DT var här å spanade!
Kolla in vår inspirationsblogg om du vill veta vad vi spanar efter...
http://stampelbodens.blogg.se/
Christine/Älgen gäst DT Stämpelboden