fredag 7 november 2008

Scraprunda i Malmö

Det är så mycket som händer i mitt liv just nu och så mycket jag skulle vilja berätta men kan inte säga något än, men jag lovar det kommer snart. Jag har jobbat en hel del och mina lediga dar har jag varit på en massa möten. Jag har åkt tidig morgon och inte varit hemma föränn sen kväll. Jag saknade verkligen scrappgruppen i onsdags och hade jag vetat att ni stod kvar såååå länge så hade jag kommit en runda. Jag har fått lite uppdatering av Karin.
Just nu har jag så många ideer på kort som jag vill göra och jag har ju inte scrappat på en hel vecka snart.
Jag ska åka till Malmö i eftermiddag, en scrapbutiksrunda. Det är en liten stämpel jag saknar :-) ska se om jag hittar den. Om det är någon som vill hänga på så hör av er. Jag åker vid 13 tiden.
Men jag får väl fortsätta med tvätten och min gardrobstädning så jag kommer iväg idag.
Hadet!

6 kommentarer:

Christina / Synål / Stina sa...

Tyvärr går det inte i dag annars låter det ju kul.
Ja vi saknade dig med i onsdags. Det blev ju ganska sent.Kan man säga. Hoppas det gick bra i Helsingborg med korten.
Du kommer väll med på onsdag

Kram
Kör försiktigt

Therese F sa...

Är precis uppe i min städning. Annars hade jag gärna hängt på.
Jag är ledig varje fredag nu på mitt nya jobb. Så ska du iväg fler gånger är det bara hojta, vem tackar nej till lite shopping????
Inte jag!!!

I morgon ska jag till Köpenhamn med mina jobbarkompisar.

Ha en trevlig helg!!!

Kramar Therese

Sofi_79 sa...

Jag följer gärna med men lite långt bort för mig hinner ju inte ens komma fram till dig innan du åker.... Ja ja får väl bli en annan gång. Trevlig helg på dig också

Ulla sa...

Så mysigt du ska ha då, skulle gärna åkt med men.....du har åkt och jag ska till doktorn.

Hoppas du hittar din nalle, hör av dej sen så jag får höra hur det gick....

Awirahl sa...

Vi sakande dig med i onsdags.. Vi får se till att bytta nr så att vi kan medela när det blir så långa konferanser efter.. Så att om inte annat att man kan komma med och prata och lösa alla världsproblem..
Hoppas du hittade vad du sökte i malmö..:) Hade varit kul att hänga på men fredagar har jag alltid upp bokade då jag hämntar dotra mi då.. :))
Men kanske en annan gång..

Ses på Onsdag.
Kram Anna

glaha sa...

Det här låter spännande, vad kan det vara för något som du inte kan berätta ännu....du får lova att inte hålla det hemligt för länge.

Hoppas du hittade vad du sökte, hade varit kul och följt med, men idag var en dag då det var tandläkarbesök och utvecklingsamtal. Mindre kul. Ha en bra helg.