torsdag 20 november 2008

Vattenfallskort


Nu blev mitt vattenfallskort färdigt även det. Trots bihålsinflamation så ska jag genomgå en gastroskopi idag. Ringde dit i morse för att höra om det är ok även om jag mår så här och det var det (så synd). Kände inte att jag ville skjuta upp det, har väntat i nästan två månader för att få tid. Nu är det bara det att man inte får äta, dricka eller röka 6 timmar innan undersökningen och sen får jag inte köra bil resten av dagen. Jag kan klara nästan allt detta. Mat och dryck, inga problem. Inte köra bil, Hasse kommer hem och håller mig i handen. Men RÖKNINGEN. Sitter här och försöker distrahera mig själv genom att göra annat. Vill bara lägga mig och sova men jag vet att när jag vaknar så kan jag inte låta bli rökningen.

6 kommentarer:

glaha sa...

Stackare, tycker synd om dig, men du får se till att göra något roligt som får dina tankar på annat. Inte lätt, tänker på dig.

Kram

Therese F sa...

Vad fint det blev, gulliga nallarna på plats.
Krya på dig!!!!
Kram Therese

Karin sa...

Skönt att höra att det är lite bättre! Det är nog scrappingens förtjänst?!! Sen låter det ju inte så skoj med gastr...någonting...Tycker också det är konstigt att man gör det även om man har bihålsinfl.???? Hoppas det gick bra och att du inte har klättrat över väggarna av röksug!! Krya på dig!!!!! Kram Karin

Karin sa...

Åhhh, sött kort!! det glömde jag ju att säga......Lite kul med nallar i olika former.

Anonym sa...

Hej
Det här fixar du
Ha det
Gunnel

Anonym sa...

Vilket fint kort! Krya på dig Kram