söndag 14 december 2008

Jag behöver hjälp!

Jag vill ha en ny kamera men vet inte vad jag ska köpa. Är det någon som har något bra förslag? Förklara gärna i så fall vad det är som ni tycker är så bra. Har en fundering på Sony DSLR-A350 men nu kommer jag inte ihåg om det var den som man kunde använda andra objektiv på. Har en systemkamera (ej digital) där jag har en massa tillbehör till. Någon som har erfarenhet av att använda sådana äldre tillbehör till en ny digitalkamera.
Har även funderat på Nikon D-90 men är det videofunktionen som gör att den hamnar i den prisklassen eller är kameran så bra så att den är värd detta pris?
Jag är tacksam för all hjälp jag kan få i detta ämne.

Hadet!

4 kommentarer:

alfons10elias sa...

vad har du för "gamla" grejor ?? Gå till en fotobutik ( ej onoff eller nåt..) fråga om du kan använda de gamla innan du bestämmer dig .. jag tror man kan använda gamla... Nikon är säkert bra och jag vet ej om det är värt pengarna att ha två funktioner ( är ju mer som kan gå sönder med då ju) Jag har en nikon d40 och skulle jag köpt idag skulle jag haft en nikon med autofokus i huset, min kompis har en sony systemkamera och hon är med nöjd !

Sofi_79 sa...

Prata med Nettan hon har riktigt bra koll på kameror.
Hon kan säkert ge dig ett råd eller två.

Karin sa...

Kolla med Therese. Jag fick ett bra tips på en sida på internet där det fanns åsikter om alla kameror av hennes sambo. Tyvärr har jag glömt bort vad sidan hette......
Spännande med ny kamera!
Ha det gott!
karin

glaha sa...

Inte lätt att råda, det är ju lite vad man är ute efter. jag kollade många tester innan och sen gick jag på känn resten.

Jag är nöjd med mitt köp och ångrar mig inte, vill bara ha ett nytt objektiv men de är lika dyra som kameran......=(så det får bli att spara.

Ha en bra dag...