tisdag 30 december 2008

Nu är det dags att leta nytt jobb

Jag har inte haft så mycket tid till bloggen sedan vi kom hem från vårt julfirande. Det har varit lite slappt på alla fronter här hemma. Hoppas man snart kommer in i vardagen igen. Ska jobba nyårsafton och sen morgonpasset på nyårsdagen. Ser fram emot fredagen då jag ska till Scraproom i Helsingborg, vi ska ha en Nyårsscrap. Du har väl anmält dig till denna? Det är bara synd att det krockar med vår beskarunda men jag får väl möta upp senare på kvällen. Sen på lördagen är det vårt glada Laholmsgäng som ska ha en heldagsträff.
Jag har fått reda på att min tjänst som receptionist på Margretetorps gästgiveri upphör den sista februari. Då kommer hon tillbaka som jag har vikarierat för. Trist tycker jag eftersom jag trivs med min tjänst där. Men nu är det bara till att försöka leta upp något annat jobb. Det är ju inte lätt i dessa tider.
Idag har jag tänkt att jag ska ta min nya "vän" kamera och åka på fotosafari. Hoppas det blir några bra bilder.

3 kommentarer:

alfons10elias sa...

jag har gått dennan kurs ett tag nu och den är toppen... fotokursen alltså så är du sugen tycker jag att du ska hoppa på ... http://mikaelarudhner.blogspot.com/2008/12/blog-post.html

ses på fredag

Chri sa...

ojda. vad trakigt att hora;/

ser fram emot dina nya bilder som jag vet kommer bli toppen! forresten jag vill att du tar tva bilder pa dig sjalv och skicka till mig pa email. det maste vara framifran haret maste vara bakat sa mycket som mojligt. Garna i en hasvans och harband som for bak haret ocksa. Se glad ut pa bada men visa bara tanderna pa en. :)

Puss och lycka till med jobb sokandet.

Chri sa...

forresten.. det maste vara ansiktsfoton , dar man ser lite axlar ocksa