söndag 1 mars 2009

LO och kort

Igår var det träff i Halmstad. Första gången jag var med där. Riktigt trevligt trotts att jag var så trött. Har haft en hektisk vecka. Jobb, träffar och utbildning. Jag jobbade min sista dag i fredags på Margretetorp. Fick en riktigt fin ljuslykta av mina arbetskamrater. Tack snälla. Ska lägga in en bild här sen på den. Så nu är man arbetslös. Det känns inte bra alls. Men har ju en hel del att stå i denna månaden. Ska hålla en del kurser och träffar, mässan i Göteborg missar jag inte, semester och sen är det mässa i Helsingborg där jag ska hjälpa till.

Här är en LO och ett kort jag gjorde på träffen i går. Vi köpte ett paket och av detta skulle vi få till en LO eller ett kort efter en skiss. Blev faktiskt riktigt nöjd med denna.
Till kortet skulle vi använda något från paketet vi köpte och sen skulle vi välja en rad i ett scrapbingo. Så det gröna pappret är från paketet.

5 kommentarer:

Ulla sa...

Dom blev jättefina båda två. Tack för trevligt bordssällskap (fast du var trött, det var ju jag med) och hoppas du kom hem ordentligt...

Carina W sa...

Hej,Carina!
Visst skall du vara nöjd med den söta LO:n.Jättefin.
Ang stämplarna gå in i E-butiken tryck på stämplar och sedan på Whiff of joy.De finns där har kollat x-tra.


Kram!

Christina / Synål / Stina sa...

Vad snygga saker du gjorde.
Kram

Anonym sa...

En jättefin LO. Så milda, härliga färger. Och ett sött påskkort.

Karin sa...

Snyggt alltihop!!! Tufft påskkort! Vi ses på onsdag va??