torsdag 9 april 2009

Fint besök


Igår kom min kära syster och hennes sambo på besök. Hon bor annars i Härnösand så det är inte så ofta som vi träffas så man får ta tillvara dom gånger hon är hemma.
Dom har ingen egen trädgård så när dom kommer hit har dom alltid med sig kläder så att vi kan jobba i trädgården. Det är nästan så att dom inte kommer om dom inte får göra något.
Simon vill gärna hugga ved eller köra med någon sorts maskin. Men igår grävde han upp hela fd trädgårdslandet. Nu ska det bli gräs i stället. Det är bara att inse att jag är inte så bra på att odla egna saker. Hasse och hans barn var också hemma så hela familjen var ute och gjorde nytta.
Efter det så tog vi fram grillen och satt sen på altanen och njöt av allt det goda. Eftersom Hasses barn är nere nu så passade vi på att gratta honom i förskott på hans födelsedag. Detta blev lite hastigt bestämt så det var bara att sätta i gång och göra ett kort och snabbt skulle det gå. Och så typiskt mig... jag tror alltid att jag är ett år äldre än vad jag är (det är inte så lätt att hålla reda på så stora siffror) och jag vet att Hasse är tre år yngre än mig. Detta resulterade så klart i att även han blev ett år äldre i kortet från mig. Såååå jäkla pinsamt!
Men en lyckad dag blev det i alla fall.
Kortet visar jag vid ett senare tillfälle.

7 kommentarer:

glaha sa...

Om man ska göra fel måste det vara på rätt håll, man ska alltig göra dom yngre än vad dom är=)))) själv blir jag då 5 år yngre...

Christina / Synål / Stina sa...

Vad kul med sådant besök.
Hoppas de kan stanna några dagar till så du kan njuta av deras närvaro några dagar till.
Åldern är väll inte så viktigt.
Önskar dig en jätte bra påsk med något kul i ditt påsk ägg.

KRAM

Therese F sa...

Hoppsan som det kan gå med åldern. Min pappa grattade mig på 16 årsdagen när jag fyllde 17 år. Då var jag inte glad men nu hade jag blivit det!!! Så det är ju relativt det där.
Ha en riktigt Glad Påsk, nu ska jag fixa Karins mans present innan det är dags att snygga till sig till festen.
Kram Therese

Anonym sa...

Grattis Hasse på 23-årsdagen!!!
Ha det gott i påsk
Kram Gunnel

Maria sa...

Håller med, inte lätt med alla siffror ibland :-).

Ha det gott i påsk!

Kram Maria

Nilla sa...

Trevlig blog du har, finfina påsk alster. Hälsar Nilla i Malaysia

Ejris sa...

hoppar in och önskar en GALD PÅSK!!!