tisdag 28 april 2009

Mer foto

Två bilder till som jag gillar. Det första är en maskros som växer i slussen precis vid vattenlinjen.

Detta är en häger på flykt. Det är synd att jag inte vet hur man gör bilden större när man klickar på den. För den behövs verkligen förstoras för att se vilken skärpa det har blivit på fågeln.

Om ni klickar på bron i förra inlägget så blir det fotot förstorat men inte dom andra fotona. Är det någon som har en vettig förklaring på detta? Jag gör likadant med bilderna när jag sparar dom i webformat och när jag lägger in dom här.

5 kommentarer:

Karin sa...

Jag har ingen vettig förklaring men det var väldigt fina foto!!! Hoppas att vi ses ikväll?!

Ingeborg sa...

Bara en vild gissning - bilden ska ha massa pixlar, då får man upp den i "orginalstorlek" när man klickar på den. Bilderna är hur som helt makalösa! Si ju to najt or?//Anna

Sara sa...

Jättefina bilder!!
/ Sara

glaha sa...

När du lägger in bilderna och sen flyttar dom så blir den bild du flyttar runt inte förstorad när man klickar på dem. Därför försöker jag vara noga att lägga in bilderna i rätt ordning. Sen kan man skriva emellan och så men inte flytta. Testa och lägga in dom igen. Kan det vara så? Så har det varit för mig.

Härliga bilder....

Ingeborg sa...

Jag har kollat egenskaperna på dina bilder. Dom är inte stora. 332x500 och 732x500. Om du sparar bilderna med fler pixlar i höjd och bredd så kommer dom att bli större när man klickar på dom. Jag har valt att spara bilderna med hög upplösning då blir dom stora. Kolla på min web. Kan var en lösning