fredag 1 maj 2009

Underbar dag i Maj


Vilket underbart väder och som allt verkligen har exploderat i naturen. Idag har varit en riktigt hektisk dag. Vaknade 04.30 för att köra mannen till flyget. Hem och satte igång ett bullbak till fikan jag hade planerat att ta med till Skottorp säteri. Hade bestämt träff där med Jessica och Simon för att titta på ko-utsläppet.

Mycket folk var där och det är så skoj att se hur glada korna blir för att komma ut i det gröna.

Fikakorgen laddad med både frukost och mina nybakade kardemumma bullar.

J & S

Hade inte en aning om när vi kom ut till Skottorp att där skulle vara en italiensk bilträff. Detta blev en glad överraskning för Simon som gärna vill ha en liten bil att pyssla med men det kommer han nog inte att ha tid till nu när Jag ska bli moster!

Nej, detta är inte en bild från min Indienresa utan från Skottorp idag. Tror att det är en vattensnok men är inte säker. Men det jag är säker på är att den var över en meter lång och snabb som attan. Det var lite roligt att få denna på bild även om bilden inte är en höjdare.
När jag sen kom hem lät jag kameran ligga i bilen för att ta in mina andra saker men snabbt fick jag lägga ner sakerna för att springa och hämta kameran. Men jag hann inte. Det satt det en räv utanför vår tomt. Så skabbig och lite blöt också tror jag för det går en liten bäck precis där han kom ifrån. Han skulle väl efter grannens får kan jag tänka.

2 kommentarer:

Therese F sa...

Jag trodde lätt att det var från Indien med ormen. Blä!!!
Ha en fortsatt skön helg!
Kram Therese

Christina / Synål / Stina sa...

Vad läbbigt med sådana ormar i närheten
Vad spännande att din syster ska ha en liten knodd.
Hoppas att du sover gott nu och Att Hasse har kommmit fram.
Ha det så gott rästen av helgen.
Vist är det kul att se på när kossoran hoppar och studdsa, detta vill man se alla år.,

Kram Christina