söndag 21 juni 2009

Förvaring av blommor och stämplar

I torsdags var jag till Claes Olsson och shoppade lite. Jag behövde ju en bra förvaring till mina blommor. Kom på att plastmapparna som jag har haft mina clearstamps-set i hade varit en bra förvaring till blommorna och jag var ju ändå inte nöjd med min andra stämpelförvaring heller och behövde något annat även till dom. Det blev shoppat en paket med 5 st plastmappar med blixtlås för 49:- och en väska för cd-förvaring för 439:-.


Närbild på mappen med blixtlåsetNu har jag mina blommor sorterade efter färg i mapparna.Så här fint blev det och enkelt att hitta.


Jag är jättenöjd med väskan men jag behöver en till för att få plats med alla mina stämplar. Sen ska jag bara göra ett register så att jag lättare hittar stämpeln jag söker.

Det är lätt att bära den med sig i handtaget som sitter på ena kortsidan och sen finns det även lås på väskan.Väskan har plats för 390 st cd-skivor men så många stämplar går det inte i den. Det är hängmappar med två fack i varje, en på framsidan och en på baksidan. Jag har bara använt den ena av fickorna . Och även om man sen vänder lådan för att bära den med sig så hänger mapparna säkert på sin plats.

7 kommentarer:

Karin sa...

Så bra förvaring!! Bättre än en kasse ; ) Plastfickorna med blixtlås var ju perfekt till blommorna. Hoppas att du har haft en bra midsommar?!

Sara sa...

Vilken bra idé med den där cd förvaringen! Vi har ju hur många som helst här hemma (iaf 3) så den idén måste jag sno!! (Undrar bara vad sambon säger...) :)

Christina / Synål / Stina sa...

VAd bra att jag sa detta och kul att se hur det blev, nu ska bara jag bli klar att köpa min så jag kan börja sotera mina stämplar
ska faktiskt bli kul att få i ordnign detta nu när man hart bestämt sig att göra detta.
Det gick ju llite fortare för dig

Kram

Carina sa...

Tack Christina...
glömde skriva i inlägget att det var du som tipsade mig om väskan.
Och jag tar gärna emot fler tips.

Skrattade gott åt dit förslag Karin med Ullaredspåsen men tyckte faktiskt att detta blev bättre.

glaha sa...

Så kanon det blev...är själv i städtagen i min skrappinghörn... något att fundera på. Fast så många blommer som du hade det har jag inte. Men iden var kanon bra. Till stämplarna, tja det får jag fundera lite till på.

Hoppas du haft en fin och skön midsommar... kram annette

Maria sa...

Superduper bra, här får det nog bli en shopingtur :-).

Vilket underbart album du gjort till studenten. måste ha blivit en uppskattad present.

Kram Maria

Sophie sa...

Supersmart lösning på förvaring av blommor!! Själv har jag blommor i flera olika lådor och huller om buller, svårt att veta vad man har oxå. Ska nog ta mig en tur till CO;-)