onsdag 10 juni 2009

Som en tung sten


Fortfarande arbetslös! Just nu känns det som att jag är den lilla stenen under den stora. Jag försöker hålla modet uppe. Snart, kommer min tur. Men tills dess så försöker jag hålla mig sysselsatt med diverse saker som tex att ut och fota. I morgon ska jag fota en student. Ska följa henne hela dan. Men inspirationen går på sparlåga. Skulle behöva en scrapträff eller något liknande. Jag har tagit på mig att vara akuthem för en katt från katthemmet. Kommer säkert foto snart men dom jag tog igår blundar hon bara på. Hon är ca 10-12 år gammal, har matallergi och kan inte jama som andra katter. Man kan nog kalla det att hon pratar med sina konstiga ljud. Med andra ord en gammal dam som helst ligger i soffan och bara njuter.
Fotona är från Påarp tror jag det heter eller kanske Laxvik det är i alla fall ett naturreservat söder om Halmstad.
En jättevallmo från min trädgård.
Sån här fin och god tårta bakade Hasse till mig på min födelsedag. Jordgubbstårta med vaniljfyllning är min favorit.

6 kommentarer:

Karin sa...

Tack för din goa kommentar på min blogg!! Den värmer i hela kroppen!!! Fina foto du tagit( som vanligt) såg du våra kossor??? De går vid den stora stenen du fotat...? Vi brukar ta med oss kvällsfika och sitta där och njuta av utsikten, helt underbart.
Och du, tänk vad stark den lilla lilla stenen är som kan bära en sådan tyngd!!!! Jag tror på dig!! Du med din kreativitet och framåtanda kommer snart att ha jobb. Passa på och njut!!! Stora kramar Karin

Karin sa...

Glömde ju att säga GRATTIS till födelsedagen!!! : ) Karin

Therese F sa...

Grattis på födelsedagen!!!!!
Klart att det löser sig med jobb för dig som är kreativ, pigg och glad. Sen är du inte arbetslös, säg som Segemyr, mitt i mellan två jobb.
Härliga bilder du tagit!!!!
Kram Therese

Christina / Synål / Stina sa...

VAd fina bilder. Det är bara att hålla med tjejerna som rean skrivit Det komemr ett till dig med.
Jätte fina bilder

KRAM

Ulla sa...

Och ett stort GRATTIS i efterskott. Visst är det mysigt i Laxvik??? Fina foton.

Anonym sa...

Grattis i efterskott!! Du kommer att hitta ett jobb du har ju en härlig personlighet och du kan ju så mycke! Ge inte upp du fixar detta!!! Kram Marlen