torsdag 27 augusti 2009

KAOS

Oj vad glad jag blev när jag fick en av dessa fina KAOS utmärkelser av Carina.Och nu har jag funderat lite på vem jag ska skicka mina till .Det blir dessa tre men jag skulle vilja ge dom till så många fler.

Christina: som är en jätterar kortmakare och kommer ofta med nya vikningar som vi provar. Hon är så kreativ och ger mig mycket inspiration.

Ulla: Vår allas Tant Skrappa. En stor inspirationskälla när det gäller LO och för att hon har sånt tålamod med oss på träffarna hon anordnar för att inte tala om alla roliga utmaningar hon kommer med.

Maj Britt: har tyvärr ingen blogg men är så otroligt kreativ när det gäller kort och vikningar. Alltid lika skoj när man träffar henne för då har hon något nytt på gång.

Så här skriver Yoli, som är skaparen bakom "KAOS":KAOS(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)En levande logga som sänds till någon man uppskattar.Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.Och på dessa ska ens egen stil, eller specialiteter finnas med.Varje KAOS-award innehåller:Titel: KAOS - Kreativa Artister med Otrolig SkaparglädjeSkaparens eget namnStorlek: 10x15cmSedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

2 kommentarer:

Christina / Synål / Stina sa...

Tack så jätte mycket vännen . Du vet hur glad jag belv för min

KRAM

Ulla sa...

TACK, den är så himla fin. Och stolt blev jag allt. Nu ska jag fundera lite..