fredag 2 oktober 2009

Dagsrapport

Sitter just nu och tampas med ett tävlingskitt från Tant Scrappa. Det ska bli ett kort, en LO och en altrad toapappers rulle. Det ska vara inlämning 15/10, 30/10 och 15/11. Så kolla in här då om ni vill se resultaten.
Gjorde en LO igår men har inte orkat ta fram kameran än så den får ni också vänta på.

Jag märker nu att hösten har börjat. Ni som känner mig vet att jag har några fruktansvärda månader framför mig med mina bihålor. Jag blir ju inte förkyld som vanligt folk. På mig börjar det med pytte lite snuva, knappt märkbar men allt luktar infekterat och huvudet blir tungt. Så har jag varit nu i två dar men nu är snuvan borta och värken över ögonen är där som ett brev på posten. Just nu längtar jag bara till en värmare plats på jorden för då försvinner det på några timmar. Jag får väl ta tag i visumansökan till min planerade resa.

Hade jag kunnat hade jag bott på varmare breddgrader under denna tiden för att slippa vara sjuk. Samtidigt så tycker jag att hösten är en härlig tid. Härliga färger i naturen och dessa stormar som kan vara så mäktiga.

3 kommentarer:

Carina sa...

Hej!
Vilket underbart foto.Den kan du göra något vackert utav.Skall bli spännande att se resultaten av ditt scrapperi.
Tack för din hälsning hos mig!
Kram!

Karin sa...

Ska följa ullas tävling på håll denna gången. Ska bli ruskigt spännande att se vad ni hittar på. Vet ju att Scraptantens kit brukar vara kluriga.....

Christina / Synål / Stina sa...

Vad bra när man kommer i gång så snabbt
Här hoppar " knöllarna 2 runt i huvudet änu om vd jag ska göra.
Hoppas att huvudet känns bättre och du orkar göra något,

KRAM