tisdag 29 december 2009

Pepparkakshus

En liten fågelholk som blev ett pepparkakshus. Skickade detta till min dotter med en liten present i det. Hoppas hon fått paketet nu. Det skulle varit framme innan jul men posten "over there" har tagit lite längre tid på sig än vanligt. Skickade även en massa godis till henne (salt lakrits). Längtar så efter henne.... önskar hon var här. Även hon är ganska pysslig av sig och tänk så mycket skoj vi kunde hittat på. Men man kan inte vara på två ställen samtidigt. Vill inte att hon ska få dåligt samvete bara för att jag vill att hon ska vara här. Hon måste ju leva sitt liv och göra det som känns rätt för henne just nu. Så jag önskar henne all lycka.

Det är kanske så att nu när man är sjuk igen så längtar man ännu mer.... Jo jag har haft bihålsinflammation sedan dan innan julafton och igår var jag hos läkaren igen för det hade blivit mer än så. Nu har jag även övre luftvägsinfektion så det är pencilin som gäller. Jag vet att detta är ganska tjatigt men jag skriver det mest för min egen skull. Har ju ganska dåligt minne och här kan jag gå tillbaka för att se när jag varit sjuk. Är nu på bättringsväg känns det som men man ska väl inte ropa hej än.
Så om här varit lite extra tyst nu ett tag från mig så vet ni varför i alla fall.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att du snart mår bättre!!! Och att du snart får träffa din dotter förstår att du saknar henne....Krya på dig nu och var rädd om dig!!! God fortsättning Kram Marlen

Christina / Synål / Stina sa...

Vad snyggt det blev när det var klart.
Vad skönt att höra att du mår bättre.Hoppaspaketet har andat i det stora landet. Kram

glaha sa...

Jättegulligt pepparkakshus... tråkigt att du varit sjuk igen och jag hoppas verkligen att du är på bättringsväge... inte alls kul när man är dålig.

Snart kan du komma hit och kolla in valparna. Fem stycken blev det.=))

Kram annette

Lisa sa...

Mycket rolig ide. super fint.:)

Ingela sa...

Jättehäftigt hus! Det påminner henne säkert om hennes jular i Sverige!

Krya på Dig! // Ingela