tisdag 3 februari 2009

Resan

Dom lovade mig på resebyrån att jag skulle få till kl 19 på mig att betala resan men när jag ringde dit så hade redan min resa avbokats. Hoppas att den är kvar i morgon. Det blev lite struligt idag.


Lite svar på era frågor:
Det är många som har kommenterat på mitt inlägg om resan och pratat om "ni" men jag ska åka själv, hassemannen stannar hemma. Han ska åka till skottland senare i vår. Resan går på 9700:- och är då ett dubbelrum för eget bruk med balkong inkl frukost. Men bara för att man åker själv så blir resan nästan 2000:- dyrare än om jag skulle resa tillsammans med någon. Jadå Ulla, jag behöver en sekreterare :-) En plats ledig i mitt rum!! Men passet måste vara giltligt 6 månader efter det att man har kommit hem. Men det är ju inget problem för dig som har ett helt nytt pass?

4 kommentarer:

Karin sa...

Carina, det låter ju helt underbart med semester. Hoppas du får det härligt. Själv räknar jag ju ner dagarna tills vi ska åka till Gambia, ska bli så skönt!

Monkan sa...

Ohhh så avis jag blir på dig som ska till GOA.
Vill också juuu.

Monica

caisa sa...

vilken fin blogg du har! vackra saker å underbra bilder!

tittade förbi för att kolla in din tote. har skickat min svåger att köpa en *längtar*

The 80's Me - Miss CutiePie sa...

Hej och tack för din söta kommentar! Kan inte annat än säga detsamma om din blogg! Vilka underbara alster och fotografier! Angående din fråga undrar jag om det kanske är denna du tänkta på? Om inte hör gärna av dig igen så ska jag se vad jag kan fixa!

http://misscutiepiegoes80s.blogspot.com/2009/01/scrapbook-goodies-oh-boy.html