tisdag 21 december 2010

Månförmörkelse och lite pyssel

Upp tidigt för att få en liten glimt av månförmörkelsen. Men tyvärr så ljusna det så fort så det var svårt att se den totala. Men några foto fick jag i alla fall.


Inför glöggprovningen vi hade för någon helg sedan gjorde jag en islyckta. Jag brukar göra såna här men inte så här planerat. Det brukar mest vara att jag glömt tömma regntunnan. Men i år blev det en liten med lite infrusna tallkvistar.
Med och utan blixt.
Hasse är så lycklig. Han fick äntligen ett ställe att sätta upp sina halliballi lampor. Tycker mest att blinkande färgade lampor kan man ha på semesterorten. Jag sa åt honom att han fick ha dom här på baksidan så att dom inte syns från vägen. Men jag måste medge att det blev ett ganska mysigt sken från dom men så är dom ju inte så stora heller och det gick att ställa dom så att dom inte blinkar hysteriskt. Ljuslycktan ser ni i bakgrunden.
Lite annat pyssel har jag även sysslat med. Min adventsljusstake stod länge utan mossa men när Ulla och jag var ute och fotade så råkade jag få syn på lite mossa som stack fram under snön. Borstade bort snön och in med mossan i bilen, lite lycklig eftersom grönmossan länge varit slut i affärerna.

Stämplade på ljusen glittrade till dom lite med glitterlim och sen för att få dom riktigt blanka så målade jag dom med ljuslack.

1 kommentar:

Anonym sa...

God Jul till Er tillönskas från mig!!
Gunnel