söndag 11 mars 2012

Undring...

Har funderat länge och väl men inte kommit för mig att fråga. Men nu kan jag inte låta bli längre eftersom jag gärna vill kommentera vissa bloggar, men så finns där sån där ruta där man ska fylla i vad man ser i rutan ovanför. Vet inte om det bara är jag men jag har så svårt för att se vad där står så det blir ofta fel och då måste man fylla i igen och då efter några gånger så blir det ganska krångligt att lämna en liten kommentar så jag hoppar över det.
Så om ni undrar varför jag aldrig skriver något i er blogg så kan detta vara anledningen. Denna rutar är för om en dator automatiskt skulle lämna en massa konstiga kommentarer på er blogg så kan den inte läsa och följa den instruktionen. Men jag tror aldrig jag har haft denna säkerhetsgrej på min blogg och heller aldrig blivit bombaderad av konstiga kommentarer. Så till er som har detta. Om ni vill ha en kommentar från mig så ber jag er ta bort detta annars beundrar jag i min tysthet.

Kram på er alla besökare!

Mina senaste armband jag "gjort".
Det var ju bara att klippa av i rätt längd och klistra på låset. Helt i min pysselstil.

4 kommentarer:

Tinas pysselblogg sa...

dom är verkligen skitsnygga!

Vet faktiskt inte om jag har en sån där ruta..värt att kolla upp..men jag håller med , ibland orkar man inte , eller skriver fel så då får de vara..

Kram Tina

Christina / Synål / Stina sa...

Vad snyggt det armbandet.
Kram
Har inte det så
Men håller med dig

Carina sa...

Blogspot kallar det för att man ska bevisa att man inte är en robot. Robot eller dator det är samma sak.

ann.ian sa...

Hej! Jag tänkte på precis samma sak. Vissa kan jag inte kommemtera och jag skriver fel hela tiden i den där jävla rutan för jag ser inte vad där står.
Armbanden är ju jättefina, det är oftast det enkla som är det finaste. Kram till dej. Ian