torsdag 11 december 2008

Sista träffen i Laholm för i årEftersom det var sista träffen för i år i Laholm så skulle jag vilja göra något extra så som att grilla korv eller något liknande sa jag till min man för ett tag sedan. Det fixar jag, sa han. Jag kan stå och grilla korv till er. Och mycket riktig han stod där troget och väntade på oss scrappare när vi slutade halv tio på kvällen. Jag hade berättat för Gunnel om hans planer eftersom hon inte skulle komma men rätt som det var så kom det en bil susande och i den satt Gunnel. Du kunde bara inte missa konferensen va? Så trevligt att du dök upp.

Och eftersom mitt batteri i kameran är slut så får ni vänta till i morgon eller kanske senare i kväll för att se hur min LO blev.

5 kommentarer:

Chri sa...

mmm vad gott! vilken super man du har :) well done

Christina / Synål / Stina sa...

JA TACK då jätte mycket för denna suprice

det var inte riktigt vad vi hadde trott att det var.
Men gud vad trevligt.

Ha det så gott

kram Christina

Karin sa...

En kanonidé!!! Det var så gott och vi behövde ju inte frysa. Ha en riktigt God Jul!! Kram Karin

glaha sa...

Tackar för överraskningen, för visst blev vi det.=) Inte vad man kunde vänta sig....gott var det och gubben hemma började undra vart man hade tagit vägen...du skulle sett hans min när jag berättade att din gubbe bjöd på grillad korv utanför...=)

Ha nu en riktig god jul och gott nytt år.....fast vi lär nog höras här på bloggen och sen ses vi ju snart igen och det ska bli så kul med en heldag....

Kram Annette

Anonym sa...

Klart jag inte ville missa konferansen!
Gott jul till alla goenissar
Gunnel