söndag 4 januari 2009

Foto från nyårshelgen

Det är ett tag sedan jag var här men här kommer lite uppdatering.
Först lite foto...

Rimmfrost
Detta är fönstret på vår altan. Skulle ut för att ta ett sista bloss innan jag skulle gå och lägga mig och fick då syn på detta. Jag ut i morgonrock och mysskor i trädgården för att ta dessa foto och när jag ändån var där och det var så stjärnklart så tog jag chansen att fota lite stjärnor med, men det var inte lika lätt. Mer övning krävs. Detta är samma foto som jag bearbetat lite i photoshop. Det första är orginalet.

Nyårsraketer
Trots att jag övat på tomtebloss *LOL* så blev det inte några bra foto. Synd bara att det är ett år till nästa gång man får prova på detta.

Några foto från jobb på nyårs afton
Jag tycker om det trollska i det första fotot och speglingen i det andra fotot.
Det sista är jag utanför lobbyn.
Nyårsscrappen i Helsingborg på Scraproom var jätte trevlig. Vi i designteamet fick en utmaning av deltagarna. Det skulle vara bara cardstock, inga mönstrade papper, cirkel, fyrkant och triangel skulle finnas med. Det blev ett manligt kort med många klockor. Hade kameran med men glömde fota så om ni är nyfikna finns det kortet hos Scraproom.
Efter denna träff bar det vidare till nästa, beskarundan. Jag kom lagom till sista stället och fikan. En sån god kaka. Här blev det några foto men inga bra. Hemma och i säng ca 03.30 det blev en lång dag.
Igår lördag var så dax för det glada laholmsgänget att träffas för en heldagsscrapp. Mycket skratt och god mat i goda vänners lag. Vi började 10 och slutade vid 23 tiden. Här blev det en del foto men dom kommer vid ett senare tillfälle. Orkar faktiskt inte nu. Nu vill jag bara äta pizza och sen lägga mig i soffan.
Vi hörs och syns snart igen.

2 kommentarer:

Karin sa...

Fina bilder det blir med din nya kamera!!

Vicki sa...

Ni verkar ha hatt en bra jul&nyår? Firade ni nyår själva hemma?

Vicki