söndag 15 mars 2009

Internet har nere ar inte sa snabbt och inte finns det svenska bokstaver heller. Hoppas ni kan lasa detta anda. Allt ar bara bra med mig. Gottar mig riktigt bra. Just nu ar kl 20.15 och det ar 27 grader varmt. Det kommer tyvarr inga bilder idag men skriver dagbok sa ni inte kommer att missa nagot. Text och bilder kommer sen. Shoppat har jag gjort som bara den, det kostar ju inget har nere. Har idag gjort av med 60 kr pa middag taxi och dricka.
Det enda jag saknar ar hassemannen. Ja, ja,ja jag saknar er andra med men inte sa som jag saknar mannen i mitt liv. Du skulle varit har..... Puss och kram pa er alla... hors snart igen.

6 kommentarer:

Karin sa...

Så skönt att höra ifrån dig!!! Man tänker ju på hur du har det men det låter ju bra!! Ha det fortsatt varmt och skönt och var rädd om dig!!! //Kram Hemmaråttan

Ulla sa...

Så gott att höra att allt är bra och resan gick också bra förstår jag. Ta väl vara på dagarna det går ju så himla fort när man är iväg. Skriv inte för mycke dagbok, utan tänk på stackars mej (sekreteraren) sen.... KRAM

Therese F sa...

Kul att höra av dig. Låter ju helt underbart med värme. Jag bara längtar tills den kommer till Sverige. Du kan väl ta med lite sol och värme hem. Ha det riktigt skönt och njut. Vi hörs!
Kram Therese

Christina / Synål / Stina sa...

JA vad skönt att veta att du kom fram. Inte så konstigt att man saknar manen i sitt liv. Hoppas att kan njuta ändå. Tänk om mna skulle kunna åka taxi och äta middag för 60 kr här, Hadde ju varit toppern,( det är ju bara framkörnings avgiften i sverige)
Ha nu en riktigt skön vecka och ska bli så kul att se dina bilder sedan.

MÅnga gråmulna Kramar från Christina

glaha sa...

Skönt att höra från dig och att allt är bra med dig. Ha det så gott och ta vara på all sol och annat gott de har att bjuda på. Ses när du kommer hem och hoppas på många härliga foton.

Anonym sa...

Kul att höra av dig.Var rädd om dig nu
Vi ses
Gunnel