torsdag 12 februari 2009

Det är ett tag sedan jag uppdaterade sidan

Har jobbat en hel del sista tiden och sen har det varit olika projekt på kvällen, men nu ska jag vara ledig tom måndag. Det blir många dagar till pyssel.
I morgon kväll ska jag på scrapträff i Helsingborg på Scraproom. Du har väl inte missat att anmäla dig till denna trevliga träff? Känner du för att delta i morgon, hör av dig till butiken och hör om där fortfarande finns några platser kvar.
Agendan idag är helt tom. Jag ska bara gå omkring här hemma i myskläder och mysa. Kanske ska städa bland mina scrapsaker. Känner att det är ganska rörigt just nu både på skrivbordet och i väskorna, sen blir det nog ett kort eller en LO också.

Mitt visum till Indien är färdigt för att hämtas idag så nu känns resan lite verkligare. Men oj vilken längtan jag fick nu då.

Jag har blivit utmanad av Sofie, ska fundera på vem jag ska utmana.

Ska på maskerad nästa fredag med jobb, med temat disney eller andra tecknade figurer. Detta var inte lätt. Jag har aldrig varit på maskerad innan men med lite hjälp från scrappträffen i Laholm så kom vi på vad jag skulle vara. Så detta har varit ett pojekt som skulle bli färdigt och det är det nu. Skönt! Vill tacka min kära mor som hjälpte mig att sy kläderna. Utan henne hade det inte blivit något sytt. Foto kommer säkert här sen.

Nej nu ska jag hoppa ur morgonrocken och få på mig myskläderna så att jag kan börja mysa, tror jag börjar med en frukost så jag inte glömmer den..... dom som känner mig vet ju att jag brukar få i mig frukosten efter lunch och då kanske på något Mc-ställe :-). Ja så är det, när det är så mycket jag vill göra då glömmer jag en sån viktig sak som frukost.

Hadet till nästa gång!

2 kommentarer:

Karin sa...

Känner igen det där.... Det skulle finnas en "frukosttablett". Ha en bra mysdag och tack för din snälla kommentar på min blogg!!! Kram Karin

Christina / Synål / Stina sa...

JA frukosten är lätt att glömma, men glömmer nog oftare lunchen .
Hoppas du får en skön dag i mys klädderna och på scrap rummet.

Kram